Колега, съединител се сменя само ако е заминал. Това, че се налага сваляне на скоростната кутия, не означава, че трябва и него да сменяш. Може би се бъркаш от думите на колегата, който ти каза, да изчакаш когато сменяш съединителя, тогава да оправиш и теча на масло, за да платиш само един труд. Но както разбирам в твоя случай (при положение, че прави локвичка под колата) не може да се отлагат нещата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тече масло от семерингът на вала....
Collapse
X
-
Докато щетите са още малки ги оправи, за да не береш ядове после. Сваля се скоростната кутия само, без съединител и то при приложение че теча е от упоменатото място. Някаде 40-45 лв да е този семеринг. ще ти избягат 120-130 левачета с труда сиго.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеСваля се скоростната кутия само, без съединител и то при приложение че теча е от упоменатото място. Някаде 40-45 лв да е този семеринг. ще ти избягат 120-130 левачета с труда сиго."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение... Сваля се скоростната кутия само, без съединител .. Някаде 40-45 лв да е този семеринг. ще ти избягат 120-130 левачета с труда сиго.
Comment
-
Е сега глупости, казвам че няма нужда да се сменя съединителя. В последният пост пита дали има нужда да го сменя, казвам че няма да го сменя, не съм го дописално мислех че се подразбира, а й то като смъкнеш скоростна кутия, съединителя е лесен.
sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщениеподобен проблем това значи ли че и съединителя си сменял при тази процедура.....Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Много скъпо колега. Ако ми пише колегата vladeto_ на PM, ще го пратя да му го сменят на доста по-човешки цени - нали и аз съм минавал по този пътСамо да се моли не се окажат, че има и други неща, които трябва да се оправят като я отворят (както при мен се случи) и да стане едно солидно изваждане.
Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 17:08.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеСвалянето на скоростната кутия е 200-220 лв при Румен и 350+ в Ванто. Съединителя е 330-500лв, семерига е малко към 40лв май.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Е все пак не забравяй, че едни са цените и стандарта в София, a пък съвсем различни в провинцията. Въпреки всичко, тези цени, които са цитирани и за тук са прекалени, а тази пък която ти си написал - напълно нереална за тук.Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 22:33.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
Comment